Grundlagt i 2003, Guangzhou Boaosi Appliance Co, Ltd (Boaosi) udvikler form Italiens Dukers selskab og blev registreret i Guangzhou, Kina. Derefter, vi fusionere med Guangzhou Xingnan elektrisk apparat Co., Ltd. der har mere end 20 års erfaring i fremstilling af køle udstyr. Derfor, vores virksomhed er blevet en meget vigtig producent inden for køleanlæg i både indenlandske og oversøiske markeder.

Hidtil har vi en bred vifte af produkter, såsom køleskabe, kummefrysere, tilbage bar køleaggregater og fremvise part kølere. I 2007 udgjorde vores produktionskapacitet over 500.000 sæt. Der dækker omkring 60 tusind kvadratmeter, vores firma har avanceret auto-udstyr. Boaosi ejet RMB100 million anlægsaktiver med omkring 800 arbejdere. For oversøiske markeder, er stor innovation sket for nylig så godt. For at styrke eksporterende kapaciteter, investeret vi meget for at bygge et helt nyt værksted og kontorbygning i Sep. 2007. Vores system er derudover helt i overensstemmelse med internationale standarder. Desuden kommer en række nye køleskabe og frysere, der er specielt designet til europæiske lande ud bagefter.

Vores virksomhed princippet er ganske klart. På hjemmemarkedet, vi vie os til at fremme vores brand, og vi er overbeviste om at opnå succes. For oversøiske markeder betaler vi temmelig stor vægt på kvalitetskontrol, teknologiudvikling og miljøbeskyttelse baseret på filosofien om OEM først.

Quality Control: 1) kvalificere vores egne fremstillede dele og komponenter, såsom plastdele, metaldele, støbning og værktøjer, og andre relaterede produkter. 2) i overensstemmelse med ønsket af markedet som certificering af CCC, CE, CB og UL-standarder.

Teknologiudvikling: en meget stærk og erfarne R & D team er engageret i fortsat teknologiudvikling i energibesparelse, fødevaresikkerhed og friskhed, klog anvendelse af rummet, ergonomisk design, produkt pålidelighed, støjreduktion og miljøbeskyttelse. Disse er permanent retninger vi forfølger.


Miljøbeskyttelse: med tider på, mere miljøvenlige produkter har været udstyret med R600a gas og cyklopentan skummende. Desuden, for at være i overensstemmelse med europæiske markeder, vi strengt efter reglerne i ROHS og WEEE. Derfor har vi stor tillid til at opnå win-win-strategi af gensidige fordele. Vi velkommen hjerteligt gæster fra hele verden til at samarbejde med os, ikke kun for erhvervslivet, men også for langsigtet venskab mellem os.